THE HALL

The Villa Giulia Restaurant is located in a beautiful glass and iron structure, bathed in natural light.

Villa-Giulia-ristorante-foto01a-800x547
Villa-Giulia-ristorante-slide01

It was built near the ancient citrus greenhouse, which was created by
Eugène de Beauharnais in the early 1800s. It was a heated greenhouse,
the only masonry among the villas in the province of Pesaro,
which in winter kept warm wonderful lemon trees in terracotta pots that we still preserve.

Villa-Giulia-ristorante-foto05a
Villa-Giulia-ristorante-foto03a-800x547

Outside there is a breathtaking view from a wonderful panoramic terrace and a roof garden with aquatic plant ponds.

villa-giulia-cucina-ristorante-cover-02

Talking about the terrace, close your eyes and imagine a breathtaking panorama
of blue sea and hills, scents of aromatic herbs and singing birds.
As soon as the summer arrives the restaurant tables are set up outside,
to let you fall in love with the incomparable view and all the colors and scents that surround the restaurant.

RistoranteNuova
Book Now


Personal Data

Your Stay

Notes & Info

I read and accepted the data treatments